Bilge-ege Merhaba kızlar Dogum yapali 3 ay oldu 2 kere adet oldum daha olmadim adetim 1 hafta gecti benim gibi olan varmı birde baş dönmesi kaldi bende sizdede varmi malum doktora gidilmiyor daha 😷
Emna_1903 Bilge-ege canim bende doğumdan 7 ay sonra adet oldum gecen ay martta bu ay da 10 gun gecikti
YeEM Bilge-ege sezeryanmı?vajinal doğummu yaptınız?doğumdan once tansiyon oluşuyor bazı gebeliklerde.doğumdan 5.6haftasonra geçiyor.bizzat ben yaşadım.oyuzden sordum..
Acemianne-95 Bilge-ege bende 40ım çıktı 26 gün sonra adet oldum tam 1 ay sonra tekrar oldum 3b adetim 13 gün gecikti hamilemiyim diye çok korktum korunduğumuz halde.Neşseki test yaptıktan 2 gün sonra adet oldum nasıl sevindim anlatamam 😁 İlk 6 ay düzensiz olması normalmiş.Dikkat etmek lazım😎
Bilge-ege Emna_1903 ilk bebeğinde 9 ay sonra oldum bunda hemen oldum 2 kere şimdi kesildi bakalim olucam insallah
Kevserzulal Bilge-ege ben 4 ayi bitiricem dogum yapali daha hiç olmadim adet süt koruyomuş doye duydum bazilari 2 sene bile.olmiya bilir tabi evli olanlarda farkli gebelik olabilir ben boşandigim için rahatim