Zeynep05 Bugün aşımızı olduk ama olduğu dakika dan beri huysuz ve sürekli ağlıyor emmiyor. Meme verdiğim anda ağlamaya başlıyor. 2 saatte Bi uyuyan kızım 4-5 saattir uyumuyor. Acaba sancı mı yapıyor yoksa huy değişikliği mi yardım lütfen??
Betlll Zeynep05 bnmkide 4.ay aşısı oldu cnm bugün aynı durumda öok huysuz dha yeni daldı uykuya iki iğnemi vurdular sennkide ??
Arzuuuu Zeynep05 bizde öyle bişey hiç olmadı hatta aşıdan sonra arabasıyla biraz dolaştık uyudu gece de çok şükür bi sıkıntısı yoktu
Mucizemm Zeynep05 benimkide iki gün önce oldu asiyi o günden beri öyle huysuz ki anlatamam uykuyu seven oğlum gitti yerine sürekli ağlayan uyumayan bir bebek geldi anlayamıyorum
Zeynep05 Betlll evet 2 Tane bacağından yaptılar ama sağ tarafına yaptıkları aşı ağrı yapıyor gibime geliyor bacağına dokununca ağlıyor
Betlll Zeynep05 ikisise aynıdır cnm ben calpol verdim eve geldiğimizde işe yaramadı yine çok huysuzlaştı kucakta dolaştık evin içinde oyun flan oynadım ağlamaktan yoruldu yavrum 1saat öncede uyudu bakalm gece nasl olcak
Poyraz2018 Merhabalar;Benim bebeğimde 4 aylık aşısında çok huysuzdu sürekli gece gündüz ağladı. Ama korkmayın şuan 5 ay 20 günlük geçti . Yanlız 10 gün kadar sürdü .
Zerrecik Bizim de 2 gün oldu. İlk gün huzursuz oldu ama gece uyudu. Gece ben de calpol verdim. Ondan önce uyumadı. Şimdi iyi bi sıkıntı yok çok şükür.
Zeynep05 Zerrecik ben banyo ile ilgili sormayı unuttum hemşire ye. Bi sorun olmuyor değil mi su değmesi?
Zerrecik 4. Ayda bi de büyüme atağı oluyor uzun sürerse ondan kaynaklı olabilir. En fazla 10 gün sürüyor.
Hifa Zeynep05 4.ay aşısında boğmaca var yanlış hatırlamıyorsam ebemiz bu biraz sıkıntı yapar 3-4 gün sıkar çocuğu demişti. Her çocukta aynısı olmaz ama belki sizde de o yüzden olmuştur.