RabiAsya rica ederim kuzum biz küvezdeyken bizden istenenleri almıştık yoğun bakımdan istemişlerdi çıkarken de bize geri verdiler bitmediği için onları kullanıyorum şuan başka da bir takviye vitamini yok zaten sadece burun tıkanıklığı olursa serum şeklinde deniz tuzu mu alayım yoksa burun aspiratörü mü alayım dedim onlarda tüp şeklinde burun damlaları serum gibi ufak varmıs onlar daha iyi dedi onu aldım cok nadir kullanıyorum bide gazı çok rahatsız ederse diye gaz damlası aldım pembe puding gibi tadı var pek sevmiyor tadını ama bazen işe yarıyor gaz konusunda 😊😊😊😊 ne zaman cıkıyor Allah’ın izniyle bebeğin he canım bide unutmadan küvezden cıktıktan sonra ilk doktor randevumuza gittik 2 gün sonra kilo kaybı oluyor mu evde yada başka sıkıntısı var mı diye kontrolde bakılıyor doktorum bana nasıl beslediğimi sordu bazen memeden bazen biberonla veriyorum dedim oda bi müddet biberonla besle hem ne kadar içtiğini görelim hemde kilo kaynı olmasın demişti benim ki kilo almıstı 2 günde hem içimde rahat ediyor ne kadar içtiğini görüyorum aventin biberonu cok güzel güzel kavrıyor çenesi rahat içiyor