Mirayimran Deletedmom193 herhangi bi düzenimiz yok gündüzleri 1 saat en fazla 1 buçuk saat uyanık bırakıyorum sonra uyutuyorum akşamlarıda 11 den sonra derin uykuya dalabiliyor
Pisi Deletedmom193 en geç 11 de gece uykusuna geçiyoruz. Sabah 8 gibi uyanıyor altını falan alıyorum gazını çıkarıp emziriyorum. Bir saat kadar saha yatıyor uyanınca biraz oyalıyorum 10 gibi tekrar uyuyor. Öğlen 1 gibi uyutuyorum bir ya da 1 buçuk saat. Sonra 4 gibi uyuyor. Akşam 7-8 gibi uyuyor. Gece uykusunu erkene çekmeye çalışıyorum.
Kubra01wi Deletedmom193 valla bende 2 haftadır bı düzen oluşturdum çok memnunum saat 7 buçuk gibi banyo yaptırıp 8 en geç 8 buçukta uyuyo sabah 8 9 gibi uyanıyor gunduzleride 2 veya 3 kez uyuyor .böylelikle akşamları o uyuduktan sonra bana çok zaman kalıyor ondan önce yapisik ikiz gibiydik böylelikle kendime aileme evime zaman ayirabiliyorum
Si_se_ta_be Deletedmom193 Valla uyutuyorum 1 2 saat sonra tekrar yatırıyorum 1 saat fln uyuyor gece 9 gibi uyuyo 2 ye 3 e kdr tekrar 1 saat emziriyorum 6 da fln kalkıyor tekrar
Kubra01wi Deletedmom193 yani gece uyaniyor tabiki en az 4 kere ama emip yatıyor yani uykuya ara vermeden 12 saat boyunca yatiyor
Cansubasak Benim 2 ay 14 günlük bebeğim alıştırdım akşam 9 da 9 buçukta mama yediririm sonra yatağa yanında beklerim beşiğe koyup genelde hemen uyur yoksa sallarım sabah 8 de uyanıyor 10 gübü 1 saat 12 den sonra 2 saat 4 gibi 1 saat 7 gibi 1 saat uyuyor
Rabia_38_01 Deletedmom193 geceleri yine neyse de gündüz hic uyumuyor nerdeyse bir defa bir saat bir defa da yarim saat anca uyuyor aksam 11 gibi yatip sabah sekize kadar tabi o sure zarfinda 4-5 defa kalkiyor kiminde huzursuzluktan kiminde acikiyor