Janss Yildizz_ 6. ayda yoğurdu denedikten sonra başladım, çok faydalı. Alerjisi yoksa beslenmesinde yer almalı 🌸
Serene Yildizz_ evet veriyorum. 6.ayda başladık doktorumuzun önerisiyle.şuan 18.5 aylığız hala düzenli veriyorum.
Deletedmom278 Yildizz_ Ben Biraz geç başladım yaşından sonra. Şimdi her gün olmasa da gün aşırı vermeye çalışıyorum.
Yildizz_ Janss az once denedim güzelce yedi ama hazırdı kendim mayalamayı düşünüyorum da tanecık nereden bulcam bilemiyorum😂
Defne_cicegim Ya bu postun açıldığı iyi olmuş bende biraz önce bebisime verdim de yoğurtla aynı gün verilir mi annisler sizce bebegim 6 ay 9. Günlük
Yildizz_ Defne_cicegim hımmm bilemedimki şimdi dahada kucuk aslında ben olsam 1 gün kefir 1 gün yogurt verirdim
Waffle Yildizz_ kızım 11 aylik yaklaşık 1 aydır her gün yarim çay bardağı veriyorum. Ama keşke daha önce başlasaymışım çünkü faydaları çok fazla
SedaMeyra Defne_cicegim ben sabahlari yarim cay bardagi kefir veriyorum yemekte mutlaka yogurt veriyorum aksam yatmadan muz kefir tahin pekmez karistirip veriyorum
Yildizz_ SedaMeyra süper bende alişlanlık haline getircem onu..hazırmı yoksa kendinizmi mayalıyorsunuz
Cerenzenginn00 Benim kizim 10 aylik olacak hic denemedim ama kefir eksi degil mi ya ben bi ara ictim de sevemedim kizim sever mi sade olani mi veriyrosunzz
Yildizz_ Cerenzenginn00 yanı pek ekşi değil aslında bebegınız yogurduy yiyorsa eger kefıride sever diye düşünüyorum ben bugun ilk defa verdim güzelce içti sade olanı