Ebrs Htic-btry17 canik ben onu 7.8.aydan itibaren kullandim. Oncesinde de emiyordu ama biraz buyuk geliyordu agzina. Sonra sonra alıştı tam anlamıyla 7.aydan sonra verdim
Htic-btry17 Begrich Hani meyveyi içine katıyorlar Bebekde emerek yiyor meyveyi İnternete sihirli emzik diye geçiiyorda Başka adımı var bilmiyorum
Annioldumben Htic-btry17 hmmm anladım meyve filesi ya da meyve emziği de diyorlar . Sanırım ek gıda dönemine geçtikten sonra kullanılır
Htic-btry17 Hani 6 ay da herşeye tadımlık veriyor ya 7 ay da kulanılabilrmi tam olarak yada 8. Aynı uygun
Nekwam Htic-btry17 hayir 6 ay da hersey tadim verilmiyor belirli seyler var. 6 aydan itibaren istediğin kadar kullanabilirsn
Htic-btry17 Bertug_bebek Hangisini kullanıyorsunuz Silikonlu olan mı Fileli olanmı Hangisinin kullanımı daha iyi
Saribidik Htic-btry17 silikon olanı kullandım. 6. Aydan sonra kullanamaya başladım tam mandalina zamanıydı çok güzel emdi. 8 aydan sonra da Özellikle hurmayı sıcak su da bekletip yumuşayıncaya içine koydum şopşop emdi 😂
Bertug_bebek Saribidik doktor bana narenciye koyma dedı dıye ben elme armut vs gbı meyveler koydum hep. Yaz gelıyo artık bundan sonra ellerinde karpuzla gezerler ❤️😁🤣
Saribidik Bertug_bebek Allah Allah 🙄 neden acaba. Gaz yapar filan diye mi? Nedenini sordunuz mu? Karpuz düşünemiyorum 😱 her yer lekelenecek 😂😂
Bertug_bebek Saribidik evet canım gaz yapar dedi. 🤗Aynn hiç sorma her yerde karpuz temizliği üstü de HERGUN değişir artık🤗🤗😁