Ozlemzumraosman Kızım 5aylık açlık süresi bazen yedi saati buluyor ondan sonra mama vermeye calısıyorum sadece 30cc içiyor artık çok çaresiz kaldım ne yapacığımı sasırmıs durumdayım😔
Gozde20 Ozlemzumraosman canım doktora bi gotur bende gittim şurup verdi 2 tane şuan biraz düzeldi Allahim yardim etsin sana çok berbat bi durum saatlerce ağladığımı biliyorum 🙏🏻
Eslina16 Ozlemzumraosman canım benim kızımda 6 aylık aynen öyle ya şu virüs belası bitseydi gidip bi kan tahliline baktırsak harap oldum içeriken . Birde yarı uyku halini dene ben arada öyle içiriyorum
Arin31 Gozde20 bebeğiniz kaç aylık benim bebeğimde yemiyor çok zayıfladı çok dün dayanamadım ağladım 😞
Gozde20 Arin31 ah canim ahh bende ayni sabahlar olurdu yemek yiyemezdim gozumun onunde eriyo yavrum derdim ama asla buyutulcej bisey yok korkma bi doktora gidin ilk siraya randevu al kimse yokken gidin doktor hemen bi şurup yaziyor
Arin31 Gozde20 doktora götürdük nutrıcıa-ınfatrini ek takviyeye başlıyoruz rapor çukardı yarın alacağız inşallah faydası olur