Ezeynep Kızlar 37+1 de doğum yaptım 10 günlük bebeğim sarılık başlangıcı vardı 12,56 sonra 10 a düştü en son 8,3 dü ama uyuyor açmı tokmu bilemiyorum iki saatde bir zor emziriyorum emerken uyuyor yardımcı olurmusumuz😣😔
Esilaa1658 Ezeynep sarılıkdan uyuuordur cnm benım kızda öyleydi zar zor emziriyordum burnunu sıka sıka agzını acıyordum 2 emiyordu bekliyodu memede cenesıne destek vere vere emzırıyodum küçük oldugu için hemn yoruluyodu 1.5 haftada atlatabildık
Babygirly Ezeynep benim 9 du sarılık testimiz Geceleri uyandırmak imkansızdı ben ağzını elimle çenesinden açıp sütü ağzına sıkıyordum canım çok şükür hemen atlattık
cagrininannesi Ezeynep yenidogan bebekler zaten hep uyymak ister siz zorlada olsa uyandirin emzirin.venm vebegimde oyleydi.zor uyandirydkj.sonrada uyumuyo derdi basliyo😊😊
kubraztrk Ezeynep benim bebegimde öyleydi kalkdirmk mumkun degildi zorla agzina tıkıyor dum memeyi sonra alıştı
idilinannesi Ezeynep benim bebeğimde de sarılık vardı 2. Aya kadar bende hep uyurken emzirdim ama en fazla 1 saat emiyordu ne yaparsam yapayım uyanmıyordu sonra düzeldi sarılığı şimdi 3 ay 20 günlük bebişim
Egeeozdmr Ezeynep ayyyy ayni ben olmuşsun bende 37+0 da doğdu sarılık oldu 15 e çıktı ayaklarını sikiyorum ağlatıyorum uyandırıyorum sürekli bir buçuk saatte bir zorda olsa emzirmeye çalışıyorum tabi mama da veriyorum suan 23 günlük