Drkebru Merhaba, bebeğim 3 aylık normalde kakasında mukus olurdu ama şu iki günde daha çok olmaya başladı ve çok sıvı rengi de yeşile döndü ☹️ Yaşayan var mı bu durumu yardımcı olur musunuz bana?
Kuzuannesi Drkebru yedigin sut ve urunleri bebegine dokunuyor. Kuruyemis ve yumurtada tuketme. Yediklerine gore ne dokunuyr ne doknmuyr bak ona gore tuket
Esrasya Drkebru benimde 3 aylık bebeğim benimkinde de bir haftadır mukus var ve bir iki kerede kan gördüm. Doktoru aradık muhtemelen besin alerjisi 4-5 gün hiç süt ve süt ürünü ve yumurta tüketme dedi takip et geçmezse bi kaka tahlili verebilirsin dedi
Begum0702 Drkebru besin alerjisi olabilir bir araştır canım başka belirtiler var mı bir bak varsa tükettiğin besinleri düzenle. Ben mesela süt ve süt ürünlerini ve yumurta tüketmiyorum
Drkebru Esrasya Çok teşekkürler bilgini paylaştığın için bende bu şekilde yapayım malum doktora gidemiyoruz herşeyde o yüzden araştırmak zorunra kalıyoruz 😊
Drkebru Begum0702 Öncelikle bilgi paylaşımın için çok teşekkür ederim kahvaltı da falan ne yiyorsun acaba ben şimdi baktımda her şeyde süt var ☹️ Domates falanda dokunuyor bebeğime bunu da paylaşırsan benimle çok mutlu olurum
Duygufbetul Drkebru bizde de ayni sekilde besin alerjisi canim. Ama doktorumuz yesil kopuklu kakaya laktoz intoleransi da olabilir diye benim diyetimle birlikte laktazm diye bi damla verdi. Gercekten de damlayi kullandikca rengi normale dondu
Drkebru Duygufbetul öncelikle dönüşün için teşekkür ederim 🙏 peki seninde süt ürünlerine karşı mı? Nasıl bir diyet verdi acaba biz doktora gitmeye korkuyoruz bu koronadan dolayı o yüzden bilgilerini paylaşırsan çok mutlu olurum 🙏
Gozde20 Drkebru bizimde öyleydi götürdüm doktora dinledi bagirsaklari hareketli dedi enfeksiyon dedi ama kaka tahlilinde bir şey çıkmadı yine de şurup falan verdi probiyotik verdi toz 🤷🏻♀️ Yeşilse enfeksiyon demekmiş ama bilemedim kanlı olunca alerji olmuyormuydu alerji
Drkebru Gozde20 Teşekkür ederim cevapladığın için 🙏 Kan yok ama hırıltı var yüzünde kızarıklar var bende anlayamadım ilerlerse mecburen doktora götüreceğim
Duygufbetul Drkebru rica ederim canim ne demek 🤗 bize de doktor ilk basta hem diyet hem de laktoz damlasi verdi ikisine de ayni anda basladim. Bi hafta dene sonra gel degerlendirelim dedi doktor ama salgin ortaya cikti gidemedik sikayetlerimiz de gecmedi. Ben de kendim demej ki sadece sut urunlerine degil diye bi cok alerjenik gidayi ekledim diyetime. Hala da gecmedi mukus da kizariklik da ama kakanin rengi normale dondu
Duygufbetul Drkebru bi de ben en son doktoru aradim sadece sute degilse coklu gida alerjisidir onun icin de alerji doktoruna goturmeniz gerek dedi.kan yoksa acele etmenize gerek yok salginin durulmasini bekleyin dedi
Gozde20 Drkebru alerji o zaman kuzum önlemini alıp bi gotur bence de erken saatlerde gotur ki kimse olmasin biz gittiğimizde bomboştu ilk siraya al randevunu gecmis olsun çok 🙏🏻