Saadetbelcim 1.5 aylik kizim iki gundue kakasini yapmiyor okadar ikiniyor ve agliyorki memeyide reddediyor uyjuya dalamiyor dunden beri sifir uyku :( varmi onerisi olan
ZeyooZ Saadetbelcim sabah akşam bi çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin, ya da poposunu birazcık zeytinyağı ile uyarabilirsin. Benim de oğlum 16günlük doktor bunları tavsiye etti bi de kendi beslenmeni değiştir dedi. Sen tabiki doktoruna sor yine de
YagmurKocer Saadetbelcim Ve tabi gecmiyor diyorsan, yada zeytinyagi vermek istemiyorsan, doktor ilac yazabilir, fitil yada surup
YagmurKocer Benim oglumdada oyle sorun vardi. Simdi iki aylik oglum. Bi cay kasigi saf zeytin yagi icirdm. Sicak suya oturturdum(oturma degilde kendim tuttum) Gobeginin ustune kadar 20 dk falan. Ve karnini hafif ovaladim saatin tam terzi seklinde. Sukur geldi
Saadetbelcim ZeyooZ YagmurKocer saf zeytinyagi var elimde ama bisey olmaz dimi yani ne bileyim sindirir dimi zehirlenme felan olmaz herhalde ne bileyim su bile icirmedim kizima sadece anne sütü
YagmurKocer Saadetbelcim yok ya, bebeginn hastaligi falan yoksa olmaz. Ben verdm. Genelde eskiler cok uygulardi bu yontemi. Yag civitir ishal eder