ebrupoyraz hanımlar kızım 3 aylık pazartesi günü rotavirüs aşısı yapıldı düne kadar birşeyi yoktu ama dün öğlenden beridir sürekli huzursuz mutsuz ağlak hep kucakta durmak ve memede uyumak istiyor acaba aşının etkisimi bu yaşayan varmı sizlerdede böyle bir durum
Hazal ebrupoyraz bu sabah olduk rota aşımızı. Sadece bu saate kadar 2 kez kaka yaptı ates flan yok çok şükür doktorum hiç bir yan etkisinin olmıycagını söyledi.
Buse ebrupoyraz benim kızımada 2 . Doz vuruldu akşam huzurlandı gece 3 de yatıp 5 de kalktı uyumadı yatıramıyodum devamlı ağlıyo ama düzeldi şimdi allahtan tabi huysuzluk bakii 😁 bnde öle bir post açmıştım hatta
Jrarya ebrupoyraz biZde salı günü yaptırdık salı gününden beri bahsettiğiniz gibi ya aşıdan ya da sıçrama yapıyorlar ondan 🤦🏻♀️
ebrupoyraz [bilinmeyen] ne kadar sürdü liya hanım 2 gündür çok mutsuz yavrum benimde kollarımda derman kalmadı tuvalete bile gidemez oldum
ebrupoyraz Buse inşallah yarına biraz daha düzelir mahvetti beni sanki bana yaptılar aşıyı kafam bulandı resmen 😄
Buse ebrupoyraz evet çok iyi anlıyorum 😁uyku düzenimiz saat bitik durumda ya saat başı ya da 2 saatte bir gece emmeye kalkıyo bide bu aşılar yavrucuklarımızı iyice huysuzlaştırıyolar
Deleted0089 Buse 2 çeşit canım onlar ben 2 doz olanını zamanını kaçırmışım oyuzden 3 doz olanı yaptırdım