Ozgenur45 Kızlar merhaba ilk defa böyle bir post açıyorum adetim ilk defa geçikti gebelik yok ne içersem adetim gelir
Rmys19 Soğan kabuğunu kaynat suyunu iç ben öyle yaptım iki üç saat sonra adet oldum bende burda görmüştüm
LemanSeyma Rmys19 dört buçuk aylık bebeğim var emziriyorum bi sakıncası olur mu benim de adetim gecikti
Rmys19 Ozgenur45 bir soğanın kabuğunu soy bir buçuk su bardağı su koy 5 dakka kaynat sonra ilidiktan sonra iç inşallah söker
Rmys19 LemanSeyma bende emziriyirum bişey olmadı ama yani tam olarak sıkıntısı olur mu bilgim yok maalesef
Ozgenur45 Rmys19 peki canım sen soğan suyundan sonra adet gördüm mü ben içeli 3 saat kadar oldu tık yok daha
Deletedmom409 Rmys19Allah size bağışlasın inşallah. benimde günüm geçti birgün bugün iki tane test yaptım negatifti bikac gün bekleyip test yapayım negatifse yine soğan kürünü deniyim o zaman
Rmys19 Deletedmom409 amin cümlemizinkini inşallah evet önce test yapın bende yaptım çünkü negatif çıkınca öyle içtim ne olur ne olmaz diye hayırlısı olsun inşallah hakkınızda