Hayal123 2,5 aylık bebeğim uykuya bir türlü dalamiyor kızlar sürekli hareket halinde gözleri kapalı bir şekilde..kundak yapsam da kafasını hareket ettiriyor bu sefer.. var mı bebeği böyle olan çözüm söyleyebilecek🤦🏼♀️
_Rukayye Hayal123 Oğlum gaz varsa dediğiniz gibi hareketli ve dalamıyor 5 dakika bile sürmüyor uykusu.amma gaz çıkınca mışıl mışıl elhamdülillah
Hayal123 _Rukayye sürekli çıkarıyorum gazını masaj yapıyorum ilacı da var kullanıyorum.. ama hep bir kivranma hep hareket halinde anlamıyorum diyorum acaba başka bir derdi mı var
Hayal123 goncaalp yeni besleyip yatirdigimdada aynısı oluyor biberonla besleniyor ayına göre fazla bile içiyor aslında🙄
poyrazinannesii benimkide 2,5 aylik ve ayni sekilde careyi kundak yapip gozlerine bi bez koymakla buldum karanlik oldugu icin otomatik gozleri kapaniyor ve 10 dkka snra uykuya geciyor
Senammm poyrazinannesii bızde aynı yuz ortusu ıle uyuya anca dıger turlu ne kadar sallarsan salla kapamıyo gozlerı
Hayal123 poyrazinannesii bende şapkasını indiriyorum gözleri karanlık olsun diye.. kundakta denedim ama bu sefer kafayı oynatiyo🤦🏼♀️