S-seda Kizlar bebegim 4ay 15 gunluk. Surekli miz miz surekli aglamakli elleri agzinda sinirli kucak istiyor hep kucaga aliyoruz kucaktada agliyor. Acaba dislermi geliyor nasil anlarim ilk bebegim?? Daha erken degilmi?
Hacere S-seda ya burda 4. ay için hep atak diyorlar, ve çoğu bebek o ayda böyle mızmız oluyor. Damakları gelişiyor tükürük bezleri çalışıyordur diş için belli olmaz şişlik beyazlık yoksa diş değildir
Betulcoban S-seda atak dönemi canim uzun ve cok zor bi atak donemi diyolardi biz yasadik gerceketn ole besinci ayina girdi duzeldi sukur sabret geccek 🥰
Vefaanadnyadigar S-seda diş ihtimali oldukça çokk düşük ( bi tanıdıgımn bebegi 4 aylıkken çıkarmıştı )ateşini takip et canım ama diş olmayabilir ayaktır muhtemelen ninniye alıştırma yapabilirsin bir de güvensiz hissedecektir atakta nere gitsen yanında taşı mutfak dahi canım
Vefaanadnyadigar S-seda canım benim kusura bakma lütfen telefon otomatik yazmış ataktır demek istedim
Vefaanadnyadigar S-seda ninni ile uyutup sakinleştirmeyi deneyebilirsin ben ikizlerime öyle yapıyorum