Ebruk42 9 aylik bebegim suan disten dolayi duramiyor dokundurtmuyorda uyuyamadi da basina gelen var mi ne yapmak lazim😔 alttan iki disi var diger damaklarinin hepsi belli oluyor.
Ykarakus Ebruk42 eczanede satılan diş kaşıma jeli kullandım ben biraz rahatlatmıştı ilk dişleri çıktığı zaman bugün 5. Dişi çıktı ateşleniyor 3 gündür rahatladık bugün umarım sizin bebeğiniz daha rahat çıkarır dişlerini 😊
Deletedmom_12 Ebruk42 Canim tetagil diye bir diş granülü var kime önerdiysem herkes çok memnun kaldı eczanelerde satiliyor tamamen bitkisel bi nebzede olsa acisini azaltiyor tavsiye ederim kuzucuk kolayca çıkarır insallah incilerini
Gulsen-mira76 Ebruk42 benim oğlum da öyleydi küp şekeri yarılan dış etine sürdüm rahatladı sizde deneyebilirsiniz
Ebruk42 Ykarakus ben de dis jeli surdum dokundurtmuyor surekli aglama vaziyetinde duramiyor resmen bugun gece basladi😔
Ykarakus Ebruk42 bişeyler ısırmak istiyorsa sert meyveler ver derim öyle daha kolay çıkıyor bizim ki armut ısırırken ilk dişi patladı 😊sulu diş kaşıyıcıyı biraz dolapta bekletip verebilirsin çok rahatlatıyor
Ebruk42 Ykarakus suan bana bile dokundurtmadi disine bir sey degsin istemiyor cani mi aciyordu acaba😔 aksam uyudu biraz gece kalkti kac saattir agliyordu. Hala uyuyamiyor iki kere de kustu. Surekli kucakta
Ebruk42 Deletedmom_12 Allah razi olsun bu nasil bir seymis boyle yavrucak uykusundan da oldu😔 amin ciksa da kurtulsa🤲
Deletedmom_12 Ebruk42 Evet canim diş zamanı öyle oluyorlar benim bebegimde 2 gündür gece surekli uyaniyo sanırım yine diş geliyor granül biraz rahatlatiyor şükür
Ebruk42 Gulsen-mira76 kup sekerini islatarak mi surdunuz bu saat oldu uyuyamiyor uc kere kustu dudaklarini da acik tutuyor kendisi de degdirmemek icin ugrasiyor.
Gulsen-mira76 Ebruk42 yok olduğu gibi küp şekerini surtun dış etine ki açılsın rahat çıksın çok hafif bastırarak yapin ki etkisi olsun