Zeynept Boğazımda daha doğrusu yemek borusunda tıkanılık,baskı hissi var 2 gündür geçmiyor ağrı gibide değil ateşim falanda yok neden olduğunu anlamıyorum ama malum bu dönemde bu tür ağrılardan çok korkuyorum benim gibi olan var mı?
deletedmom247 Zeynept 2 hafta önce benimde oldu 2 günde geçtii psikolojik olabilirmi? Benim öyleydi sanırımm doktorda söylemişti hatta tv de bu hastalıktan psikolojik boğazı ağrıyıp öksürenler var diye korkmayın ateş falan yoksaa takip edin kendinizii ☺️
Prensinannesii06 Zeynept o bende de oluyor sirke bal limon karıştırıyorum ılık suya geçiyor ama biraz da psikolojik sanırım ya
Zeynept deletedmom247 boğazımda yanma oluyordu uzun süredir yani kendime gelemiyorum bi türlü kaç aydır ama bu baskı hissi insanlar dışarı çıktılar ya yasaktan önce o zamandan beri var.Yine hastalar çoğalıcak evde kalma sürem uzayacak diye Ağladım resmen.boğulmaya başladım o zamandsn evde kalmak bana hiç iyi gelmedi 😫🤭
deletedmom247 Zeynept Malesef bende aynıyım tam düzelcek diye beklerken hiç iyi olmadı ogün akşam resmen 3 aydır evdeyim patlamak üzereyim artık. Allah yardımcımız olsun. Bu arada nane limon yapabilirsin benim öyle geçmiştii☺️
Zeynept deletedmom247 ben 1 aydır balkona bile çıkamıyorum kızım ben evde artık depresyondayım resmen eş çalışınca dahada insan başka kafada oluyor her an hasta olacakmışım gibi
deletedmom247 Zeynept Yok olumlu düşünün bende bazen delircek duruma geliyorum dua ediyorum besmele çekiyorumm kendime geliyorumm bazen eski dizileri izliyorum kafa dağıtmaya çalışıyorum yapcak bişeymiz yok maleseff 😏