Tubiko Merhaba kızlar,bebeğim 10 günlük sarılığı olduğu için uyku halinde bu yüzden sütümü sağıp veriyorum. Ancak kaç saate bir kaç cc içirmem gerek tam olarak karar veremiyorum. Bu şekilde yapan var mı ?
ncy0413 Tubiko 2 saatte bir emzirme sonrası 15 ml mama vermemizi tavsiye etmişti doktor doymuyorsa 30-40ml çıkarabilirsiniz ama uyandırın kesin
BeyzaLivaLeyla Tubiko 2 saatte bir 30 cc ile Başlamıştım 2700 doğduğu için bebeğim hemen toparlasın diye hem sağdım verdim hem emzirdim memeden bu kadar içmiyordu çünkü
Esennmila Anne sütünü en az 60 cc alması gerekiyormuş daha da istiyorsa 90 cc ye cıkarmak gerekiyormuş doktordan bugün taze bilgiiiii🙈🙏🏻☺️☺️☺️
Mervey91 Esennmila mualefet olmak istemem ama bebeğim 4 aylık olucak daha yeni 100-120 cc içiyor yeni doğan bebek için 60-90 çok fazla bence. Ve kilosu boyu ayına göre fazla bebeğimin.
neseli-anne Tubiko öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün benim oğlum 2700 doğdu 1 haftada sarılıktan kurtulduk çok şükür ben her 1 saatte bir uyandırıp sütüm az gelıyordu oyuzden cogunlukla ılk hafta mama vermıstım 30 cc ama uyandırmak için topugunu sıkıyordum malesef mutlaka içiriordum o 30 u sen uyandırmazsan asla aglayıpta uyanmaz cunku sarılıkta şekeri düşüyor oda uyku yapıyor Allah korusun sarılıgıda artıor dikkat et bolbol emzir
Mervey91 Tubiko benimde sarılık vardıı inanılmaz çektik ya. 2. Ayda gitti tam olarak gözlerinden. 30 ml falan içiyodu bende sağıp veriyordum.
denizanne1708 Tubiko canım anne sütü bu mama değil ki ver emsin istediği kadar fazlasını kusar en fazla emzirmek daha sağlıklı bence 🌸
Beydaa @neseli-anne benim bebeğimde ne yapsam uyanmıyor uyurken 2 saatte mama vermeye çalışıyorum ve sağıp veriyorum ama hala uyanmıyor