Mayaaa Arasasya19 %90 çok büyük bir olasılık kaçıncı haftada kız dedi banada kıza benziyor ama çıkıntı da var dedi ultrason fotosunda Ben de görüyorum minik bir çıkıntı var bakalım ne olacak
Ygll Bana da kız demişti doktorum 2 muayene de de yanlış hatırlamıyorsam 17 haftalık tı fikrimi değiştiriyorum erkek dedi ki zaten ayrıntılı ultrasonra kesin belli olur diye düşünüyorum
Elif2302 elifhuner 14. Haftada iki tane kız demişlerdi emin olmayarak 16. Haftada birinin erkek olduğunu öğrendim
Erdeminannesi19 Mervee1 sende farkettin demi ? Genelde böyle post açanlar kız dedi doktor değişir mi diye açıyorlar hiç erkek dedi değişir mi yazan yok 😂oğlum olacak diye direk yazıyorlar 🤪
Deletedmom245 elifhuner 13.haftaya kadar falan göremedi kız gibi dedi ama sonra oğlun olacak dedi 5 aylık oğluşum var😊
Erdeminannesi19 Devrimaydaliya o kız gerçekten senin eminsin demi 😂bebekler falan karışmadı inşallah 😂😂
endlesslove Erdeminannesi19 Erkek geçiyor olabilir gönlünden :) ama ön ya3gı olduğu için söyleyemiyor olabilir. Bende başta erkek istiyordum sebebi yok ama kızım olacağını duyunca çok sevindim 10 aylık dünyalara değişmem evlat evlattır ♥️
elifhuner Erdeminannesi19 içimden hiç böyle birşey geçmedi sadece eşya almak istedim kızıma degisirmi diye almadim ne eşimde ne bende kız erkek takıntısı yok
fatmanur_yakup elifhuner bana erkek denmişti kıyafet almıştım sonra kız olduğunu öğrendim kesin sonuç için detaylı ultrasonu beklemenizi tavsiye ederim. Sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Symnur333 elifhuner 12. Haftada kızım bacak arasını çat diye gösterdi :) doktor bile az kapat merak etseydik diye güldü 🤣🤣 bir kızım var 🌹
BhrKrmn BhrKrmn bazen kemik yapısına göre yorum yapabilir doktorlar ama kıza benziyor tabi net bişey yok deniyor genelde biz net olarak 16 da öğrendik erkek olduğunu
Miray00 elifhuner 6 ayıma kadar kız dendi 😀 hatta detaylı ultrasonumuzda bile kız dendi sonra erkek oldugunu öğrendik