Denisskaratas Bulutunannessi kızımda gaz muazzam çıkartmaya çalışıyorum çıkmayınca agzından su geliyor hemen gündüz uykusu hiç yok nerdeyse gece uykusu da gece uyuyor
Aselinannesii6 Bulutunannessi uyku olarak gece idare ediyoruz gündüz yok denicem kadar az uykuya bi türlü geçiş yapamıyoruz heleki sabah 7 den sonra falan 😴 gaz da da çok şükür şimdilik çok şikayetimiz yok o konuda
iyimserperestt Bulutunannessi üç gündü çok iyi uyuyor maşallah ama gazımız var bziim de çıkarıyor ama rahatlamıyor bir türlü 😢 birde bizimki çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor kakasını yapamıyor gibi kabız desem degil cıvık yapıyor çünkğ ama neden bu kadar zorlanıyor anlamıyorum😔
Bulutunannessi Denisskaratas kaçar saat uyuyor uykularını gece -gündüz. Ahh bu gazlar bitiriyor bebeklerimizi 😢
Bulutunannessi Aselinannesii6 benimde bugün 2de yattı 4te kalktı 4ten beri uyutmaya çalışıyorum dalamıyor birtürlü şuan uyuyor ama 2-3 dkda bir kalkıyor bugün sıkıntılı oldu uykumuz diğer günlere göre
Denisskaratas Bulutunannessi valla gece fix 12 de uyur sabah 5 veya 6 gibi kalkar çünlü gündüz uykusu en fazla toplam 3 saatir
Slcn Bizimde gece uykusu güzel şükür ama gündüz pek uyumuyor mama verince daha güzel uyuyor ve gaz zorla çıkartamıyoruz inşallah biran önce biter şu gaz sorunu 🙏🏻
Bulutunannessi iyimserperestt ayy benimde öyle oluyo ama genelde uykuya daraldığı zaman öyle oluyo 4ten beri hâlâ uyumadı uykusu var dalamıyor huzursuz oldu çocuğum off 😞
MevaSudem Ne uyku var ne düzen devamlı kucakta şu gaz bi bitse bi düzene girse 3. Çocuğum çok zorlanıyorum Allahtan eşim yardım ediyor
Newmom2020 1 Aydan sonra 10 gündür 9 da yatıp 7’ye kadar uyuyor tabi arada 3-4 sefer emmek ve alt değiştirme için uyanıyor ama sonra geri uyuyor, gündüzse kesinlikle uyumuyor