kumsalin_annesi Kızlar bebeğim 3 ay 13 günlük bugün idrar harici tuvaletini yapmadı.Sadece sizlerin bu konuda neler yaptığınızı merak ettiğim için buraya yazıyorum☺️Sizce daha kolay yapması için neler önerirsiniz?
Ergulomer kumsalin_annesi 2 gun yapmazsa 3.gun gliserin kansuk fitil veriyorum yapıp rahatlıyor bebegım.. 97gunluk bebişim
hadiceasaf kumsalin_annesi Benim bebeğim ilk doğduğu günden yana sıkıntısı var aynı bu şekil yapamıyordu . Zeytinyağı öneririm eğer mama kullanıyorsa bir iki çay kaşığı içine koyun emiyorsa bir çay kaşığı ile verin . 2-3 saat içinde yapacaktır . Gaz damlaları da aynı şekilde Kakasini yapmasını sağlıyor. Nurse harveys gaz damlası çok etkili bakıyorum yapmıyor uyuyamıyor hemen veriyorum yapıyor ve rahatlıyor. Çok sıkıntısını çektim öneririm . Daha öz önce birine yazdım sizede oneririm
Sadiyealp kumsalin_annesi kulak çöpüyle poposunu uyarıyorum benim oğlumun kaka problemi çok fazlaydı ve durmuyordu yapamadıkca ne susuyodu ne uyuyodu 3 ayından 6 ayın a kadar çok çektim fitil verdim sabun koydum yeri geldi lavman la yaptırdım şükür son 2 haftadır düzeldi artık yapıyo bu arada 6 ay 26 günlüğüz. Ayrıca zeytin yağı içir canm veya gaz için sap simplex kullan
demooyku Ergulomer merhaba benim bebeğim 3 ay 8 günlük bende 4 gün yapamazsa söylediğiniz fitili veriyorum ama doktorunuz bu konuda birşey dedimi sürekli o fitili yapmanın zararı varmıymis?
Ergulomer demooyku valla cnm gecen ay kabızdı verdı kullandım iş gördu.. Bu ay yıne kabız soylemedın kullandım bılmıyorum cok sık kullanmadım ıcın sormadım İnan
Mucize611 Benim ki de mamaya başladığımızdan beri zorlanıyor doktor her mama verirken bir çay kaşığı zeytin yağı kıy içine dedi onu yaptığımdan beri sıkıntı yok çok şükür deneyebilirsiniz
littleprincemom Mucize611 mamanız aptamilse değiştirin genelde o yapar kabizi hipp combiotic çok güzel
[silindi] kumsalin_annesi 3 aydır hiç mi kakasını yapmadı ? 10 güne kadar normal ama 3 ay çok fazla sizcede öyle değil mi ?
almina34 Ah ben neler neler çektim 5 ayına kadar hep çubuk soktum ağlıyordum sinirden meğerse çözümü buldum çocuk doymuyormuş bağırsakları dolmuyormuş şimdi fazla yapıyorum mamasını felan maşallah 1 aydır sırtına kadar kaka yapıyor bence ek mama verin
K1996 kumsalin_annesi benimde oğlumun o problemi var 2 gnde 1 yapıyor bazen 4 zeytinyağı sürüyorum arka kısmına bide o zeytinyağıyla karnına masaj yapıyorum gecen 4 gündür yapamadı ıkındı hep eşimle birlikte tuvalette oturur pozisyonuna aldık eşim ayklarını git gel yaptı 2 dk içinde yaptı bide bezini alırken biraz açık bırakın hava alsın
Pelin87 kumsalin_annesi 8 saatte bir 1 çay kaşığı zeytin yağı veriyorum eğer 4. Gün hala yapamadıysa duphalac şurup veriyorum 2,5cc