Merveca gvnkbr gvnkbr bir kaç gündür ekstra huysuz diş çıkaracakmış gibi ama tam emin değilim Açıkçası kabaran dişi yok çünkü
gvnkbr Merveca eğer disse takip et yada rahatlaticak jelle filan idare edebilirsin çünkü diş ×3 uyku zorluğu getirir
Merveca Anayimben1 bende aynıyım kesinlikle resmen bebeğimden korkuyorum ne tepki verecek bilemiyorum
Merveca gvnkbr şu an için takipteyim çünkü uykudan kıvranarak uyanıyor resmen. Peki ilk hasta saatleri yazmak yeterli mi diyorsunuz
Merveca Anayimben1 yani bazı bebekler çok az ağlıyormuş veya uyum sağlıyormuş ama benim bebeğim çok ağlar gibi geliyor o yüzden de cesaretim kırılıyor
IrmakAliKerim Merveca canım sen istikrarlı ol aynı saatlerde aynı rutinleri yaparak uyutmaya çalış öyle öyle düzene girer inşallah başka başka saatlerde uyutma gündüzde akşamda aynı saatlerde yatır
Merveca IrmakAliKerim öyle olması için çok uğraşıyorum ama bizim ki öyle canının istediği gibi takılıyor ki çoğu zaman onun isteğine göre hareket ediyorum
Nd12345 Merveca bende 10 aydir ayni sekildeyim 3 kez kalksa dua ediyorum.. insanin psikolojisini cok kotu etkiliyor uykusuzluk bende cozum arayisi icerisindeyim 😩
Merveca Nd12345 kesinlikle berbat durumdayım onunla da kaliteli vakit geçiremiyorum gerçekten inanılmaz zor bir durum