Snglkrdmn tubaymk tek iyi gelen şey deniz suyu aynı şekilde bendede var Denemediği şey kalmadı krem alıp bile saç diplerime sürdüm tek iyi gelen şey deniz suyu deniz başka iyi gelecek birşey görmedim ben
tubaymk Snglkrdmn evet maalesef stres bitmeden bitmiyo deniz de iyi gelmedi hatta denize ilk girdiğimde cayır cayır yandi
tubaymk muhammedasil evet sağ olsun yazdı karışım ilaç yaptırmış ilk fırsatta deneyeceğim çok zor malesef
Menekseee tubaymk bendede varyillardir cekiyorum gitmedigim doktor kalmadi dermotive krem bide losyon veriyolar oda surekli kullanirsan geciriyo biraktigin an tekrar basliyo malesef
tubaymk muhammedasil doktorun yazdığı reçetenin resmini yolladı arkadaş ben okuyamadım eczanede yaptıralım şişede yazarım insallah bize de şifa olur
metay5 tubaymk ne kadar zor bişey ya inşAllah hepimizin geçer ve bidaha çıkmaz bunu sebebi ne stres toz deterjan diyolar ama stres daha çok mu ağır basıyo acaba
tubaymk metay5 kesinlikle stres sebebi. azalıyor stres başlayınca tekrarlıyor. maalesef öyle bi Zamanda yasıyoruz ki stres yapmamak ne mümkün