Filizak Oğlum 180 gününü doldurunca kabak havuç yoğurt ve patates tek tek verdim bunlardan ne verdiysem pişik yaptı Böyle olan var mı neden böyle oluyor ne zamana kadar böyle olacak napmalıyım yardımcı olur musunuz 🙏
Annesininlokumu Filizak çoklu gida alerjisi var canim o zman .. kac gun arayla tattirdin bunlari bebegine ..3 gun kurali uyguladin mi..
Saliha_faruk Filizak canım bişey verme pisigi bi geçsin sonra tekrar 3 gün kuralına göre bi şey dene eğer gene pişik olursa doktorunla görüş istersen
Annesininlokumu Filizak valla bizim de popmuz su bi haftadirnkizarik neye alerjisi var bi turlu cozemedim 😪
Filizak Annesininlokumu ya ben anlamıyorum şimdi virüsten dolayı eşim evde o bakarken ben ev işi yapıyorum o fark etmiyor altına yapıyor öyle bekliyor çünkü ben hiç bekletmem en son onu buldum
Annesininlokumu Filizak bide ek gida alinca ister istemez pisik olma olasigi yukseldi o yuzden de yapiyor olabilir canim ..adamlar anlamiyor yapip yapmadigini yazik olan cocuklara oluyor
Filizak Annesininlokumu hiç sorma ya diyorum ya yapmış baya da olmuş kurumuş çünkü aaa hiç ses gelmedi diyo sanki her seferinde gürültü olucak yaparken 🤦🏻♀️
Annesininlokumu Filizak 😄😄😄 kendileriylr karistiriyorlar heralde .. cocuk kaka yaparken illa ses mi cikartmasi gerek … boyle dediginde bbogasim geliyor valla 😄😀
Filizak Saliha_faruk dinlendirdim biraz ama anlamıyorum gıdadan mı kapalı kalıyor ondan mı anlamıyorum