History_teacher Arkadaşlar ankastre firinim var ama hiç işe yaramıyor icinizde luxel börekci kullanan var mı önerir misiniz?
Nekwam History_teacher ben yesil elmali olandan kullanıyorum 5 sene olcak masallahi var. Hep fanli ayari kullanırım mis👌🏻
Ozgearslnn History_teacher Annem luxel börekçi kullanıyo çok memnun, çok güzel pişiriyo.Hatta senelerce kullandı bozulunca yine aynısını aldı 😊😉
History_teacher Mom567 ya sorma ben onu kaçırdım şimdi sipariş verdim Simfer mi luxel mi derken arada kaldım🙄
asellina20 Simfer kumtel lüxell aynı fabrika da üretiliyor. Lüxell çok güzel pişiriyor. Simteli arkadaşım kullanıyor memnun bende arçelik almıştık beyaz eşya sete dahildi. Çok memnunum ama çok ve yer kaplıyor.
History_teacher Nekwam AA bende ondan sipariş verdim memnun musun peki kek falan pisirmiyormus öyle duydum
Nekwam History_teacher 5 senedir diyom kiz herseyi de super pisiriyo. Dedigim gibi fanli kullanırım ust alt ayarda pismiyo diyene öyle tavsiye et 😉
History_teacher Ozgearslnn valla bana bu yorumlarla gelin 😁 arkadaş keşke Simfer alsaydın o çok iyidi diyince kargoyu da iptal ettiremedim bekliyorum bakalım 🤗
Ozgearslnn History_teacher 😁 yaa aslında beyaz eşya olayı biraz şans işi. Mesela annem bugüne kadar ne aldıysa hep bi sorun çıkmıştır senelerdir hep aynı her aldığı beyaz eşya mutlaka sıkıntılıdır.Bir tek bu luxelde birde televizyonda sıkıntı yaşamadılar siz düşünün artık 😂😉😄