Gamze0634 Merhaba arkdaslar cocugun 3 aylık hastane goturmedım fakat ınternet arastırmam sonucu sanırım atomık dermatol coxugu bu sekılde olanlwr varmı yanagında kırmızı sekılde gerılme ustunede sıvılce gibi bişeyler var
Minik2589 Gamze0634 alerjik egzama yani ,evet bu konuyla uğraşan çok anne var toplu postta var süt alerjisi olan diye ordan bskabilirsiniz …ne gibi belirtiler var ???
Kuzuannesi Gamze0634 alerjide olabilir bizim o sekilde basladi. Yuzunu nemlendirmen lazim. Doktor bizede locoderm yazmisti yuzu icn bn ayrca bioderma atoderm kulllandm
G35- Gamze0634 Bebeğinizin yüzünü sürekli nemli tutun. Her gün banyo yaptırmamaya çalışın. Her banyo tattırdığınızda da şampuan kullanmayın . Yünlü yelekleri giydirmeyin. Teniyle temas etmesin. Benim bebeğimde de var maalesef. Doktorumuz bunları söyledi bize.
Umutegem Ben goturfjm kullandigim ilac kalmadi alerji testine kadar da yaptirdim cok sukur bisey cikmasi 1 yasindana sonra baya azaldi 1 ay olacak aktardan ardic sabunu aldim cokta ise yaradi allaha sukur oglim suan 14 ay 14 gunluk
Freud Gamze0634 normal nemlendirici kremin bebekler için olan versiyonu gibi düşünün. Bi daha çıkmaması gibi bi durum söz konusu değil dediğim gibi sık sık nemlendirilmesi lazım. Ayrıca benim bebeğiminki hafifti sizinkini bilemiyorum.