Doruk12 Cesurcuk aa gündüz 2 kez uyuyorsa ondandır 😊 benimki Bi kere 11de uyuyo akşam da uykuya geçiyo bu gece hiç uyanmadı mesela 😁 bazen uyanıyo bazen uyanmıyo işte, gündüz uykuları 1e inerse düzelir inşallah
Cesurcuk Doruk12 maşallah 🧿 inşallah gündüz uykusundandır🤗 ve bende hiç uyanmadan uyuduğu günleri görebilirim yahut daha az uyandığı. Darısı başıma diyelim o zaman
Deletedmom276 Doruk12 gündüz benim oğlum da iki defa uyuyor 1,5-2 saat toplamda 3 yada 4 saat. Gece de uyuyor iki defa uyanıyor (20:00de yatıyor 01:00de uyanıyor emiyor bir de 4:30da; sabah 8-8:30 güne başlıyoruz)
Mavi131923 Cesurcuk aynen canım buyuk ihtimal öyle oluyor ama bazen 2 uykuya ihtiyacları oluyor aglıyorlar uyku icin ya ilk uykuyu erkene cek yada tek uykuda problem olmassa tek uyku yap
Cesurcuk Mavi131923 evet canım ikinci uyku için çok ağlıyor öyle olunca uyutuyorum ama bugün direniyoruz uyutmuycam inşallah 🙈
Deletedmom276 Cesurcuk 8.atağında olabilir bebeğiniz ve diş dönemi de olabilir. Ataklar 3-4 hafta sürüyor.
Cesurcuk Deletedmom276 acıkcası doğduğundan beri böyle. Ara ara biraz daha iyi oluyor ama cok çok nadir tabi. Umarım ataktır ve en kısa sürede geçer😔
Doruk12 Deletedmom276 bilmiyorum her çocuk farklı olayı devreye giriyo demekki burda da 😊 bizimki 2 uyku yaptığında akşam 11den önce uyumuyo
Cesurcuk Tubior selam. Malesef işe yaramadı. Şuan uykusunu teke düşürdüm ama gece yine sürekli uyanıyor. Bazen 20 dakikada bazen 30 dakikada…