Flowers96 Kızlar sabah 4.ay açıları ve baxsero aşısı oldu bebeğim sabahtan birşey yoktu akşam üzeri ateşi çıktı endişe ediyorum batmı böyle ateşi çıkan
dide86 Flowers96 benim oğlum 1 yaşında bir tek bexsero ateş yaptı calpol erdiysen bırazda üstünü ıncelt biseyi kalmaz asıdandır
Suprizyumurta Flowers96 bizim 38.5 olmuştu. Ateş yapıyor bexero kusma da olabilir. Fitil kullanmıştık.
Candy_liz Flowers96 bexero ateş huzursuzluk ağrı yapıyor canım 3 gün sürebilir calpol ver mutlaka, aklında olsun aşıya götürmeden calpol verip öyle götür ağır bir aşı olduğu için doktorlar öneriyor, geçmiş olsun
Flowers96 [silindi] pardon birşey sorabilir miyim nerde oturuyorsunuz acaba bir arkadaşımın da kızı Aselde acaba farketmeden onla mı konuşuyorum diye düşündüm
Atabebek31 İki gün ateş yapıyor bu aşı doktor normal demişti bize geçmezse ateşi fitil takın o zaman düşüyor hemen geçmiş olsun
mraslan Flowers96 her 4 çocuktan 3’ğnde bu aşı ateş yapabiliyor. Doktorunuz calpol vermeniz gerektiğini söylemedi mi acaba ?
Flowers96 mraslan malum doktora gidemiyoruz bu ara ebe ateş yapar dedi ama sabah 9da oldu aşıyı bir şeyi yoktu akşam çıktı ateş
mraslan Flowers96 calpol mutlaka verin. Bu aşıyı yapıldıktan sonra drların hepsi 6 saatte 1 vermeniz gerektiğini söyler zaten.