aynur90 YelizKumsal canm biogai damla ve sampsimlex damla kullandım ben cokta etkisini gördüm ..tavsiye ederim
Misskokulum YelizKumsal karnına önce zeytinyağı ile saat yönünde masaj yap daha sonra ütüyle isitiigin bi havluyu karnına koy (dikkat et çok sıcak olmasın) ayaklarını karnına itekle yedigin yiyeceklere dikkat et gazlı şeyler tüketme oldu ki yedin üzerine bol kimyon koy Rezene /kimyon çayı iç 👍
[silindi] YelizKumsal Gaz masaları var youtubede onları deneyebilirsiniz karnına sıcak havlu koyabilirsiniz, bide damla kullanın geçmiş olsun
Kuzuannesi YelizKumsal youtubeda gaz masaji var acip yapabilirsin mesela. Ben oyle yapmistim heote ise yaradi
Alim7189 YelizKumsal biogaia ve sap simplex bu damlalari kullanmaya basladim 38 gunluk bebegim etkisi oldi gibi dene istersen zaten bitkisel 09:00 da 6 damla sao simplex 15:30 da 5 damla biogaia 18:00 6 damla sap simplex veriyorum.eger hala gece bacaklarini karnina cekip agliorsa tekrar sap simplex veriyorum.
YelizKumsal Cok sagolun allah razi olun kizlar o damlalari bende kullaniyorum 15 gun oldu bide oyle denerim saatli yaparim