Happyli Sevgili anneler. Bugun bebegim tam 60 günlük oldu. Onunla oyle cok konusuyorum ki ama hala sesler cikarip gulucukler atmiyor. Cok nadiren gulmeye basladi hic yapiyor degil ama bu durum beni cok uzuyor. Her cocugun gelisimi farkli ama 2 aylik.bebegin bunlari yapmasi gerekmez mi. 3. Ayinda bunlara yeni baslayanlar oldu mu. Cok endise ediyorum kizlar
Neslihankarabal Happyli simdiden sonra daha da cok hareketlenir. Suan seni tanimaya calisyor tepkileri az olur hergun daha da cok çoğalır canim korkma
ozgeya Happyli benim bebeğim 2 ay 17 günlük. Son 10 gündür gülmelere sesler çıkarmalara başladı.gitgide de artıyor tepkileri oyunları☺️
Happyli Arya yaron dr kontrolumuz var tabi ki soracagim ayrintosoyla ama yegenim elimizde büyüdü. 2. Ayina 10 gun kala ne sesler ne gulusler atiyordu. O ssebeple merak etmekten alamiyorum kendimi. Insallah bizimkilerde baslar artik yaa
Aylinay Ben im oğlum de öyleydi gülmüyordu babası kılıklı derdim hep çünkü babasida öyle zor güler ama 11 aylık şuan kahkaha atıyor bir çene var abooo dede baba geçgeç ne derse artık susmuyor
asoaseasi bir1anne Neslihankarabal biz 4 ay 5 günlüğüz 20cc alıp ağzından atıyor çok az yiyor delireceğim
Happyli [bilinmeyen]cigliklar atmasini beklemiyorum ama kendi kendine sesler cikarip gülücükler yapmasini bekliyorum normal olarak zaten 2 aylık bebek gelisiminde beklenmesi gerekenlerin hep bunlar oldugu soyleniyor. O nedenle ebdise ediyorum.