[silindi] Kotu kokulu asker yeşili renginde çamur gibi ishal yapmış bebeğim doktora götürmem mi gerekiyor iki gün ishal yaptı 3.gun sadece çiş bu gün tekrar ishal. Sadece anne sütü 5 ay dolmadı ne yapmam gerek??
MS-01 [silindi] bizimde öyle oluyor bazen sonra geçiyor bir günde 5 teb fazla yaparsa sıkıntı olur demişti o zaman ishaldir falan diye söylemişti takip edin derim ateşi falan yoksa ağrıyan yeri yoksa ağlamıyorsa fazla şu durumda çıkarmak iyi olmaz bende tek anne sütüyle besliyorum hatta mukuslu kaka yapıyordu tahlilde birşey çıkmadı aşırı sesli yapiyor sırtına kadar çıktığı da oluyordu
deletedmom247 [silindi] Bizde 2 gün önce 5 aylık olduk aynı durum bizdede yaşandı dişten sanırımm geçiyor korkmayın☺️
[silindi] MS-01 sırtına değil ama bezin on tarafuna gelmiş arkali önlü kaka olmuş , ağlaması yok gündüz uykuları kısa sürdü sadece a,teste yok,,a,ma,
Aysnclk Bizde de aynı durum vardı 6 aylığız ama bez sayimiz en az 7-8 oluyordu gunde adenovirus çıktı bi götürün isterseniz
[silindi] Aysnclk bende günde 1 kere ama diğer bezler cisli oluyor günde 3 bez değiştiriyorum o kadar çok değil bizimde
[silindi] deletedmom247 ayy dış mi ki erken çıkan erken çürür diyorlar geç mi çıksa diyordum ama bakalım