Byznrayyldz Merhabalar oğlum 7,5 aylıkken dış çıkardı ama alttaki iki dişi yamuk çıktı. Üstten de henüz diş yok şuan 10.5 aylık neden acaba böyle oldu?
deletedmom763 Byznrayyldz oğlumun ilk çıktığında böyleydi bi kaç hafta sonra düzeldi canım araları milim açıldı dişler düzeldi ☺️ Bana da elleye elleye yamultmuşsun demişlerdi üzülmüştüm ☺️
Zeynepalya_ve_annesi Byznrayyldz onlar düzeliyorlar sonradan benim oğlumunda öyleydi hatta öylemi kalcak demiştim ama kalmadı düzeldi
Byznrayyldz gvnkbr evet öyle düşünüyordum ben de kendimi rahatlatıyordum ama yer etmiştir diğerleri de yamuk gelir diyenler oldu bilemedim yani ne kadar doğru İnşallah değildir
Byznrayyldz deletedmom763 bana da o kadar çok şey diyen oldu ki insanlar hep diyor zaten 😂 çok sevindim inşallah bizimki de zamanla düzelir 🥰
Ulasece Byznrayyldz canım ben çocuk diş hekimi asistanıyım merak etme süt dişleri böyle çıkıyor sonra normale dönüyor çenesinin büyümesiyle birlikte normalde döner korkulacak birşey yok
Kiviefe Ulasece size bir sorum olacak bebegim üst dişleri çıktı gecen günde üst yanlar ucları patladı dün hafif ateslendi aksam 38 civarı calpol verdim ve suana kadar daha cıkmadı ates enfeksiyon durumu olsa sürekli ateslenir degilmi?
gozde__ Ulasece benim oğlumun da üst dişleri arasında boşluk var ayrık gibi o da düzelir mi 12 aylık 😊
Sevda6767 Ulasece merhaba kusura bakmayın ben de bir soru sormak istiyorum. Kızımın üst dişleri resmen çürümeye başladı. Bir aydır birden başladı ve iki disi şu an çürüyor. Doktora goturemiyoruz malum virüsten dolayı. Çürüyüp dökülür dediler. Moralim çok bozuk temizliyoruz sürekli fircaya izin vermiyor Ne yapabiliriz önerdiğiniz bir şey olur mu ?
Ulasece Kiviefe dişler en fazla 38 derece ateş yapar daha üstü olursa ve geçmezse doktora danışın diş değil başka birseydendir ateş
Ulasece gozde__ düzelir canım süt dişleri genelde yamuk çıkar bütün dişler tamamlanırken duzeliyorlar merak etmeyin
Ulasece Sevda6767 merhabalar eğer çürüklerse onları tedavi ettirmekten başka çare yok ama malum durumdan dışarı çıkarmıyorsanız fırçalayın bir şekildeki çürükler daha fazla ilerlemesin ama zaten yaşı küçükse yani 3 yasin altındaysa tedavi zaten çok zor işlem olması için genelde 3 yaş bekleriz
Sevda6767 Ulasece teşekkür ederim cevabınız için maalesef ilerliyor ve yapabileceğimiz hiçbir şey yok :( o dişler dökülecek galiba ya
yenianne27 Ay bizim kızın dişlerinin tıpkısının aynısı inşallah düzelir dişleri yavrularımızın bende korkuyordum 🙈şurda bekliyim 🙇🏻♀️