Aysun__ 1 ay 16 günlük anneyim oruç ayı gözümü korkutuyor açıkçası sütüm azalır mı diye sizler ne yapacaksınız
Mirayimran Aysun__ ben tutmuycam maalesef tek başımayım huysuz bide benimki emzirince çok acıkıyorum yeri geliyor yemek yapamıyorum
ybk2019 Aysun__ canım dinen tutmayabilirsin. Emzirdigin için aç kalmaman gerekiyor hamilelik gibi düşün
Esrbtltrn 46 günlük bebegim var ve ac kalınca sütüm hemen azalıyo tutmak istiyorum ama sanırım borca kalıcak bu sene 😢
Myagz Aysun__ bebeğimin rızkı valla tutmayacağım bir gün su içmesem bile farkediyor süt ek gıda almasına rağmen. Sonra zor olsa da tutacağım yapacak bişey yok
Rabiaust Şuan tutmayı planlıyorum evt böle Bi izin var ama sonradan tutmak şartı ile.. Sonra ya kalırsa tutmak daha zor die düşünyrm herkes ile beraber. Tutmak daha kolay gibi. Azalma olmasa yani olursa tutmayıp sonra ya bırakılabilir mecburen.
Deletedmom133 Aysun__ bebegin cok.kucuk tutma canim.ben tutacagim 10 aylik oluyor ek gidaya geçmeden tavsiye etmem zaten zorunlukugun yok seneye artık
My_son Aysun__ benim oglum Allahtan bu ay 6 aylik oldu ek gidaya basladik tutcam ama bundan once olsaydi tutamazdim zaten acliga dayanamiyorum emzirince bide tansiyonum dusuyo su icmesem biterim yani yine emzirmeye devam etcem once bi denicem oyle karar vercem. Yemezsen sut olmaz kafasindayim ben