Melisa08 Kızlar merhaba , 8 bucuk aylik bebegimin kakasi iki gundur sarı ve mukuslu , huysuzluk ateş vs. yok. Sadece salyasi arttı bayağı 🤦🏻♀️ bu durumla karşılasan varmı acaba 🙏😔 doktorada goturmek istemiyorum şu zamanda
Aysen-aga Melisa08 saydıklarının aynıları bizde de var ayrıca vücudunda kızarıklık ve egzamaya benzer döküntüler de oldu doktoruna sordum alerji dedi ama ne alerjisi olduğunu bilemiyoruz malum hastaneye de gidemiyoruz 😏
Melisa08 Aysen-aga bizde dokuntu falan baska bisey yok alerjik bi bunyeside yok bebegimin ama bilemedim bende 🤷🏻♀️
Busratahmaz Aysen-aga benim kızımda aynı ama doktor a götürmeye çekiniyorum. Siz bı krem bişey sürüyor musunuz. Neler yapıyor musunuz döküntüler egzama için
prenses3509 Melisa08 sarı olması anne sütünden kaynaklı normal. Mukuslu olmasıda eğer burnu dolu ise ve yutuyorsa kaka yoluyla atıyor demektir. Bizdede aynı sorun var ve uzun zmandır bu şekilde kaka tahlilide oldu temız cıktı merak etmeyin.
Melisa08 prenses3509 Anne sutu kesildi malesef devam sutu iciyor , umarim mukuslu olmasi o yuzdendir ,balgam sorunumuz vardi cunku 🙏
DenizReyyan Melisa08 diş çıkarma dönemindeyse olabilir bezlerini takip et kaç bezde var çoğalırsa ulaşabileceğin bir doktora sorarsın. Birkaç olduysa korkma kan olmadığı sürece
Aysen-aga Dr fotoğrafını gönderdim zyrtec bi ölçek dedi egzama içinde bepanthol sensiderm verdi. Alerji damlasından sonra döküntüleri geçti hemen ilk içişte. . Egzamalar tamamen geçmese de biraz daha hafifledi