pirov Merhaba kizlar bebe yatmaz ne zaman kullanilir bir de onerir misiniz? Ikinci el satan varsa da almak isterim
Merve pirov 5.5 aylıkken oturtmaya başladım canım. Pembe benimki ama ben koronadan önce anneme şehir dışına gelmiştim ve evimde kaldı malesef dışarı çıkmıyorum yoksa ücretsiz verirdim
Ahmetaysima pirov canim ben tutumlu anneler diye bi uygulamadan aldim 50 tl hic kullanimamisti oraya bi bak orda bulamazsan bebecruz diye bi uygulama oraya da bakabilirsin
Aryasare Zeynepazram Eşim çalısıyo kızım dönmeye basladı yüzüstü geliyo ve aglıyo onu bırakıp tuvalete dahi gidemiyordum bu konuda bebeyatmaz cok işimi görüyo 👍 Çok oturtmuyorum işim oldukça kısa kısa oturtuyorum
Ikrazumra19 Zeynepazram 8.aya kadar kullandim ben is yaparken filan etrafı izliyordu benim isime yaradi memnun kaldim simdi 2.bebegimrde kullanıcam 😊
Zeynepazram Aryasare benim kız yeni 4 aya girfi sırt üstüyken hep yan dönüyo hızlı dönerse yuz üstü bile dönebiliyo sırt üstüyken kafasını ayagını kaldırıyo oturmak istiyo sanırım bebeyatmaz kullanabilir miyim bu durumda
pirov Ahmetaysima tutumlu annede saticiya mesaj atilmiyo bi kac kere attim hic cevap alamadim o yuzden o uygulamaya pek isinamadim
Ahmetaysima pirov demekki msj attiniz kisi uygulamayi silmistir ben bi kac bisey aldim ve hemen msj geldi tabi bazen 2 ay sonra bile cevap yazan oluyor
Aryasare pirov Ben 5 dk falan oturttum baslarda simdi sıkılana kadar oturtuyorum bazen 2 dakikada sıkılıyo bazen 7 dakikada 😊 10 dakika oturmuslugu yoktur kesintisiz sıkılıyo cünkü