Zeynepsare039485 https://imgyukle.com/i/QjSpzU Slm arkadaslar ovitrelle iğne yapıldı bugün 13.günüm tekrar test yaptım yine pozitif cıktı internette okudum kadarıyla 7 ile 10. Gün içinde iğnenin etkisi geçiyormuş kafam çok karışık sizce doğru mu
Hunilianne Zeynepsare039485 bana doktorum ovitrelle on gün etki gösterir ondan sonra test yap demişti. Sizin 13. Gün. Bence bunu kutlamalıyız 💕💕💕
[silindi] Zeynepsare039485 kuzum zaten 14 gun adet olman lazım eğer olmasan var yani yarın ozaman senin ad t günün ama bence var 🥰🥰hayırlı olsun
Deletedmom388 Zeynepsare039485 Muhtemelen doğru en geç 10-12 günde etkisi geçiyor diye biliyorum.Kan ver ama yine kesinleşsin.Gözün aydın hayırlı olsun❤️
Hunilianne Zeynepsare039485 hadi hadi kan testi yap bizimle de paylaş ♥️ Inşallah güzel haberler gelir
Zeynepsare039485 Hunilianne kan testi yaptırmaya gittim ama sağlık ocaginin kan alma saati bitmiş acile de ben gitmedim
Elifliyam Zeynepsare039485 bende iğneden sonra hamile kaldim cnm 13. Gündü galiba test yaptigimda hamile olduğumu öğrenmiştim ignenin etkisi deildir bence hayirli olsun😊
Zeynepsare039485 Elifliyam ay inşallah ya çok heyecanlandım bir kızım var 4 yıl sonra oldu ikinciyi de hemen istiyordum
Elifliyam Zeynepsare039485 insallah hayırlısı olsun😊 size bisey sorayim ben ilk bebegime bu iğneyle hamile kaldim ikincisindede igne olmadan olmuyor mu acaba merak ediyorum da sizde böyle mi oldu ilk bebeginizde mi igneyle oldu
[silindi] Zeynepsare039485 yanlış anlamayın ama böyle bir ortamda çocuk sahibi olmaktan korkmuyor musunuz? Amacım sizi yargılamak değil tabi ama kontrollere gidip gelmek sıkıntı, doğum sıkıntı, virüs bulaşma riski var.. 🤷♂️