Selo Kızlar ne yapacagımı bilmiyorum😊benim bızdıgı nasıl erken yatırıcam acaba erkenmi uyandıraam gece geç yatınca geç kalkıyo sabahda uyutmazsam huzursuz oluyor kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım🙏🏻
EsininAnnesi Selo Sabah en geç 8de uyandırın,birkaç gün huysuzluk yapar ama sonra alışır.Akşamları da daha erken gece uykusuna geçer.Benim kızım sabah 6-6.30 gibi uyanıyor gece uykusuna da 8-8.30 arası geçiyor 😊
Zulal09 Siz yine 3 ay uyumuşsunuzdur 35 günlük kızım var uyumuyor yattığı yerden de bakınmıyor beni gezdir diyor geceden beri çıldırmak üzereyim uyuyor 15 dk sonra geri uyanıyor ağlamıyor ama sürekli evin içinde dolaştırmamı istiyor çıldırmak üzereyim uykusuzluktan ne yaptığını bilmez bi halde dolanıyorum annemide bezdirdi kadın kırkım çıkmadan gitti hali dermanı kalmadı Rabbim uykular versin bu miniklere 🤦🏼♀️
Selo Zulal09 aminnn allah kolaylık versin sizede🙏🏻 Ama benimkide ilk üç gün güzel uyumuştu sonrasında hiç uyumuyor☺️
BusraElaa Selo işte bu yüzden çok geç uyuyo sabahları hergün 10 15 dk önceden uyandırın ki alışsın. Erken uyanması uykunun düzene girmesinde en önemli şey çok fazla araştırdığım için söylüyorum🙂