Fatossakarya2020 55 günlük bebeğim var napsam uykuya dalamıyor uyuyamadığı için eziyet ediyor memede uyuyup yerine koyunca uyanıyor napmam gerekiyor
Tugyasyaz Fatossakarya2020 benim bebegim 2 ay 25 günlük bazen senin dediğin gibi uykuya dalamıyor nedenini bi türlü anlamadım
Mrsde05 Fatossakarya2020 beneklerin atak haftası oluyor atak haftasında mısınız acaba benimde bebegim zorlanıyor kucakta uyutmaya başladım yerine yatırınca uyanıyor 4 . Ayımızı bekliyorum düzen için rabbim yardım etsin 😊
obirannee Fatossakarya2020 1. agzindan gazini cikartin yani geyirmesini saglayin. eger bebek tam doymamissa yatmaz ve mizilar surekli uyutmaya calismayin. biraz oyalanin ve bebegi yorunki uyusun alttan gazi cikiyomu eger karni sanciliysada uyumazz eger emzik aliyosa vermeni tavsiye ederim oda uykuya dalmasina yardimci oluyo
Deletedmom409 Fatossakarya2020 bizim de öyleydi. Gazlı bi bebekse elektrik süpürgesinin sesini acın tlfondan kısın ve yavasca saklayın öyle uyur minik🤗
pasabeyy Tugyasyaz ayrilik kaygisi dis dunyaya adepte olamama benimkide oyleydi gogusumde uyuturdum hep kendimi dik pozisyina alip onuda anne karni sekli gibi yapar öyle uyurduk
Yami Fatossakarya2020 şuanda 55 günlüğüz ve aynı şeyleri yaşıyoruz siz biraz daha iyi oldunuz mu gelecekte umut var mı 😢
Fatossakarya2020 Yami şuan 3,5 aylığız eskiye göre bi nebze iyi durumda geçici bi süreç zamanla az da olsa düzeliyor
Mucizemveben90 Yami siz iyi oldunuz mu bizde 55 günlüğüz uykuya dalamıyor sureklı sallıyorum o zaman bıle kıpır kıpır kundak yaptrmıyor
Yami Fatossakarya2020 ona da şükür yaaa çok fenayız bir türlü derin uykuya geçemiyor. Saatlerce süpürge fön sesi açık kalıyor kapattığım gibi uyanıyor
Yami Mucizemveben90 son 1 haftadır daha iyi nispeten daha kolay uykuya geçiyor. Bu ara çok uyuyor güzdüz de gece de sakin bi döneminde çok şükür. Ama gece uykusuna geçişte özellikle çok diretiyor
Kahvegerek Fatossakarya2020 daha çok küçük gazı olma ihtimali yüksek o aylarda hala anne karnında olduğunu düşünerek uykuya dalamıyorlar en güvenli hissettiği yer meme ve sizin kokunuz. Kundak yapabilirsiniz gazının çıktığından emin olabilirsiniz herhangi bi kıyafetini yattığı yere koyabilirsiniz