Sinif177 Sedanur_Yaprak bizim de öyle ama alerjimiz var. Altta yatan bir çok sebebi olabilir. Yediklerinden de etkilenebilir, alerji de olabilir. Mukus varsa alerji olma ihtimali yüksek. Amip olunca da aynı belirtileri verebiliyormuş
efelim Sedanur_Yaprak çocuk doktoru bana bazen bağırsaklardan çok hızlı geçer o yüzden yeşil olabilir demişti aklınızda bulunsun üşütme ile alakalı olmuyormus
Sedanur_Yaprak Sinif177 mukuslu degıl yanı her zaman yaptıgı kıvamda bı hızursuzlugu da yok tedırgın oldum anne sutu verıyorum sadece
Sinif177 Sedanur_Yaprak önsüt fazlalığı da yapar. Bir öğünde tek göğüs emziriyorsun değil mi? Bebeğin sonsütü de alması gerek
Sedanur_Yaprak efelim ınsallah oyledır sımdı bı yazı okudum anne sutunun yaglı kısmını alamadıgında da olabılıyomus da yıne de ınsan tedırgın oluyo
Sedanur_Yaprak Sinif177 evet canım ebeyle gorustum yenıdoganların akcıger enzımlerı olmuyomus o yuzden olabılır dedı atesı yoksa sıkıntı yok dedı
Alpsri Sedanur_Yaprak benim oğlum da 1 aydır o şekil yeşil yapıyor. Bende gidemiyorum hastaneye. Emmiyor da devam sütü kullanıyor🙄