glshdvnc Merhabalar otribebeden memnun musunuz sizce gerek var mı kaç Aydan itibaren kullanmaya başlanıyor
Doruk12 glshdvnc hayat kurtarıcı 👍 1 aylık olduğundan beri kullanıyoruz 14 aylık bebeğim, alerjik Bi bebek olduğu için burnu tıkanır hırıltısı olur VS onlara iyi geliyo sadece kış dönemlerinde kullanıyorum ama petek de kuruluk yapıyo ya
Mrs_Sunshine glshdvnc doğduğundan beri kullanıyoruz. Başlığını değiştirip kullanıyorum her kullanmadan sonra yıkarım. 2 sefer kullanırım her başlığı
Ozgesma glshdvnc eczaneden ilaç alırken eczacı vermiş eşime ilk başta kakalamış desemde hayat kurtardı resmen hergün aralıksız kullanıyorum 😄
Mom0870 glshdvnc güzel ama bruno daha yumuşak ona göre. Burun aspiratörü önemli ama evde mutlaka olmalı
Simsim6 Cok memnunuz hergun burnunu temizliyorum bebegimin cunku birikmis oluyor, temizlenmezse cocugum nefes alamaz ilk ayindan beri kullaniyoruz doktor tavsiyesiyle bence cok gerekli bir urun
Simsim6 glshdvnc rica ederim hic supheniz olmasin insan tecrube edince daha iyi anliyor ne gerekli ne degil😊