Derin17 Mrv2 bizede çok küçük bir fıtık var kendisi geçebilir demişti şükür bir sorun olmadı, büyüdükçe geçebilir herhangi bir şey yapmanıza gerek yok d vitaminini eksik etmeyin yeter düzenli kullanın, bu arada bizim kide ıkı aylıktı galiba
Rumeysa34 Mrv2 canım benim bebeğim tam 51 günlükken oldu göbeği o kadar büyüdü ki abartısız yumurta büyüklüğünde oldu her altını açtığımda ağlıyordum görenler ayy bu çocuk söyle böyle diyip daha çok sinirimi bozuyorlardı hangi doktora gittiysek hepsi 1 yaşına kadar bekleyeceğiz geçmezse ameliyat dedi göbek fıtığı çok mühim değil geçici olduğunu söyledi bütün doktorlar kasık fıtığı da olmamasına dikkat et işte durum o zaman vahim dedi şuan bebeğim 4 ay 3 günlük fındık kadar kaldı çok şükür her geçen gün azalıyor asla para düğme falan hepsini denedik hiç biri fayda etmiyor
Derin17 Mrv2 dışarıdan müdahale edilebilecek bir şey değil sanmıyorum etkili olacağını ben hiç bir şey yapmadım, 4.ayına doğru geçti doktor bişey demedi
Mrv2 Alyaa16 ameliyat oldu bebeğim ameliyattan önce çok ağlatmışlar damar yolu bulmak için o zaman çıkmış yoksa böyle bir sorun yoktu
Rumeysa34 Mrv2 işte ağlamaktan oluyor ah ahh benimde kayınvalidemler sürekli ağlattılar ağlasın ciğer gelişir diye diye fıtık oldu ama çok şükür geçiyor şimdi
Gulmrt Rumeysa34 ağlamakla ciğer mi açılırmış ya ah bu yaşlılar bazıları da sesi gür olsun diye ağlatıyomuş 🤦🏻♀️
Rumeysa34 Mrv2 geçer inşallah tek ilacı zamanmış valla yapmadığımız gitmediğimiz doktor kalmadı ama hiç ağlatmamaya çalıştık her ağladığında dikkat edin daha çok çıkıyor
Ultraslan06 Asla para veya bir şey sarmayın. Benim bebeğimin bildiğiniz yumurta büyüklüğündeydi 4 5 ay içerisinde geçti. Kilo aldıkça düzeliyor hiç bir sorun olmaz korkmayın