Arasannesi Bmelis24 burda bıcok postta arko klasıgın hemenn gecırıdgını okudum. Ben kullanmadım henuz ama yazan cok oldu
Kuzuannesi Bmelis24 hametan. Icerigi temiz olmayan kremlerden kullanmayin bebgnize. Muhendisoglunun dayfasindan bakabilirsiniz icerigi temiz urunlere
Erdeminannesi19 Kuzuannesi mühendisoğlunun dolandırıcı olduğu iddaları dolanıyor piyasada onu da duydunuz mu sırf şirketlerden para alabilmek adına satışı arttırma adına diğer markaları kötülüyor diye. Bence çok güvenmeyin sizde o adama
Meteninannesi2020 Bmelis24 ablam dermatolog poposunu muhakkak yıkayın ve kuruduğundan emin olun on dakika hava almasını sağlayın ve kantoron yağı sürün iyileşir hemen inşallah
1TekAlya Ben iki cocugumda da hametan kullandim canim pisigin ilerlemesini beklemedim hiç ufak bi kizarmada bile hafif sürdüm
Erdeminannesi19 Bmelis24 çocuktan çocuğa değişiyor bu inanın bana bende çocuğuma neler denedim piyasada ki bütün kremleri 1 ay süreyle denedim etki etmedi Almanya’dan penaten diye bi krem getirdi teyzem bi o iyileştirdi oğlumun pişiğini. İnternette de satışı var
Kuzuannesi Erdeminannesi19 icerik bilgisi paylasiyor doğruluğunu ordan kontrol edebilirsiniz ben bakipta kullaniyorum