Mrs_Sunshine Annesininpogacayanagi Pasaklı pasaklı Pasaklisin kukuli Kirlettin her yeri Deli ettin tinkyi Çamurlu ayakları uzamış tırnakları Yıkamaz hiç yüzünü gözleri hep çapaklı 🤣 Dağınıktır masası hep kirlidir odası Kokusuda çabası tam bir mikrop yuvası 😄
Eymn27 Annesininpogacayanagi ay daha benimki 3 aylık sürekli (güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın döndürür kalbimi çöle gözünden akan yağmurlar döndürür çölleri sele) hep bunu söylüyorum bide tam sesini keşfetme zamanı sürekli çığlık atıyor eymenim 💙❤️💋💋💋😘😘😘
Annesininpogacayanagi Eymn27 hahsss kıyamamm ya. O cıglıklara hastayım zaten kucuck boyuyla boyundan büyük ses cıkarıyolar😂😂
Annesininpogacayanagi Berfe hskshsjsahshaa o tospiğe ayrı bi gülüyorum zaten. Geçen izliyo benm kız. Bende dalmışım izliyorum eşim geldi oda oturdu izliyo. Cocuk oyuncaklarla oynamaya basladı bi baktım ki eşimle ikimiz izliyoz bitek sudjsjdhkhd namıssız niloya😂
bisadekahve Mrs_Sunshine yorumunu şimdi okurken o şarkının açık olması ahhahahah 🤣 bizimki çok seviyor bunu birde gezegenler var adımı sorsan merkür derim güneşe en yakın benim diye devam eden 🤣🤣🤣 benim çocuk gezegenler dinozalardan keyif alıyor kukulii daha eğlenceli 💃💃💃
Mrs_Sunshine Annesininpogacayanagi Evet komik bir de şu var Kahvaltıda yumurta sütümü içerim Öğlenleyin mutlaka sebzemi yerim Aksamasa çorba tavuk makarna Yemek seçmem asla herşeyi yerim 🤣🤣 Abur cubur abur cubur Oburluğun sonu budur Karnın ağrır gurul gurul Sağlığına yazık olur Ah kukuli vah kukuli Niye yedin onca şeyi Abur cubur hapur hupur Sonunda bozdun mideyi 🤣🤣🤣
Eymn27 Annesininpogacayanagi aynen ya akşama kadar ben şarkı söylüyorum oğlum çığlık atiyir babası video çekiyor deliricem 😂🤣bazen eşim söylüyor sus diyorum kulaklarımız aeziyet etme 😂o zamn sen devam et diyir galeride 150 ye yakın çığlık videomuz var silmeye bile kıyamıyorum 🤣😂
Deletedmom322 Gözleri çekik çekik, burnu da fındık fındık. Yanakları elmacık, kendisi de tosuncuk😂 Uyuturken artık kendi kendime şarkı üretiyorum. Bikaç gündür bununla uyuyo 🙈
Mom107 Annesininpogacayanagi kukuli şarkıları birde nerden duydu nerden hoşuna gitti anlamadım izlememde üstelik ama gelinim mutfaktanın müziğine bayılıyor😳😳😂😂
kevserrc Annesininpogacayanagi horozumu kacirdilar damdan dama ucurdular😂😂 bizimki de buna hasta aglarken aciyorum tik susup gülmeye basliyor😎
Deletedmom54 Deletedmom55 çok ilginç 😂 mesela aynı şarkıyı babası sölüyor susmuyo 😂 ufuk açınca susuyo 😂 babası bu durumdan çok rahatsız haha
Deletedmom55 Deletedmom54 bende soyleyince susuyordu simdide anlamsız bir şekilde sezen aksu farkındayım cok seviyo ne gemiler yakktııımm 🥺 ne derdi varsa artıık
Hanzade Annesininpogacayanagi Aldım elime büyüteci çıktım doğayı keşfe me çok canlı yaşıyor bizimle birlikteee çiçeklere bak böceklere bak türlü türlü canlılara şu tırtıla bakkk😅 Ben tüm şarkılarını ezbere biliyorum artık oyun oynarken söylüyorum beni izliyor şaşkınlıkla 🥰
Mrs_Sunshine bisadekahve Bilim insanı olacaklar demekki🤣 benim oğlan a pasaklı kukulii izlemekten pasaklı olmaz inşallah 🤣😄😄 ama sanmam başak burcu kendisi 😅
Annesirintugceuzun Annesininpogacayanagi Horozumu kaçırdılaaarr. Damdan dama uçurdular. Suyuna da pilav pişirdiler. Bili geh bili geh bili bili geh geh. Küpeli horozuumm. Kar beyazııımm. 😏🥴 ben sanat müziği şarkısı söyleyen insandım be . Şimdi dilimde sadece bunlar var . 😅😅😅😅