kubraztrk Annneler bebegin kakasini yaparken çok zorlanıyor ıkınıyor bunun sebebi ne olabilir bebegim kip kırmızı kesiliyor ıkınmaktan maktina zarar gelecek diye korkuyorum doktora götürmek miyim🤔🤔
[silindi] kubraztrk canım bebekler poposunu kasmayı bilmedikleri için kaka yaparken bütün vücudunu sıkıyorlar ondan oluyor
Neseerol kubraztrk doktoruna danışmadan sakın bişey yapma ! 5 güne kadar normal sayılıyo zeytinyağı da asit unutma belki midesi kabul etmicek bizdede aynı durum oldu totosundan uyarı verildi hem gazını çıkardı hem de dışkısını
Pinar35 Gunde 1kre 1 cay kşgı Zeytn yagi içir bagrskları yumusasın popsnn orayada sur çatlak olşmussa zorlnyodr acıycak dye korkuyo olbılr karnna da yıne zeytin yğyla masaj yap saat yonnde bnm oğlumda aynydı smdi 3 4 gndur yapyo duzenli masajı her altnı actgmd ypyom bn bya etksnı grdum umarım yardmcı olmşmdyr
Beyzam kubraztrk ben hep bu şekilde yapıyorum hatta zahide yetiş programındaki doktorda söledi 2 kasikda su ver zeytinyağ verdikden sonra
Asellina Çay kaşığına az bi zeytin yağı koy ver sonra ılık su ver birazda masaj yap poposunda sür zeytin yağı iyi gelir