Sedam Ya şimdi civilden sipariş verdim kartım da işlem görünüyo , Civilin sisteminde siparişler kısmında görünmüyo hiç bişey anlamadım param nereye gitti 🙄 başına gelen oldu mu bu aralar
Melike09 Sedam gecen hafta benimde aynısı oldu. Müşteri hizmetlerini aradım ödeme gerçekleştiği için dekontu attım mail olarak parayı iade ettiler
-Sunshine- Sedam Canım siparişlerim bölümüne girdikten sonra sipariş numarası yzıyor onun üstüne tıkladığın zaman siparişinin hangi aşamada olduğunu gösteriyor ☺️
linakusunannesii Sedam email geliyor canım sipariş verdiğimde ordan takip ediyorum ben ürünleri . Civilin kendi sitesinden takip edemiyorum bende
Sedam Melike09 bi türlü ulaşamıyorum sürekli meşgul çalıyo ya fazla tutar olmasa bu kadar gerilmezdim ve hepsi zaruri ihtiyaç 😐
Sedam -Sunshine- benim hiç bi şekilde siparişim görünmüyo işte kart hareketlerinde param çekilmiş görünüyo sadece
MelekAras Sedam ayın 8 inde bnde sipariş verdim.malesef hala hazırlanma aşamasındaymış😒 keşke bnde iptal edebilsem
Limoncicegiiiii Bende sepete bi ton ürün ekledim 6-7 kez denedim çekmedi ödeme sayfasına gidiyor ödeme yapılmıyor