Tanya486 Kızlar bebeklerinizin tırnaklarını neyle kesiyorsunuz, ne zaman kesiyorsunuz. Ben normalde kağıt törpüyle törpülerdim ama çok zor oluyor izinde vermiyor
Aryasare Tanya486 Bebek tırnak makasıyla kesiyoruz. Ben haftada 1 kesiyorum hergün yıkadıgım için çabuk uzuyo
aybukemom Tanya486 hadtada iki defa kesiyorum yoksa yüzünü çiziyor minik tırnak makası aldık bebekler üçşn olandan onla kesiyorum
Fasulyeninannesi Tanya486 bebek tırnak makasiyla haftada bir bazen uzadığını görürsem haftada iki kere kestigim oluyor uyurken kesiyorum tam dalınca yoksa izin vermiyor
Zumraa12 Tanya486 haftada bir kesiyorum canım uzadığını kontrol et ne zaman uzarsa o zaman kes ben uyurken kesiyorum diğer türlü imkanı yok kesemiyorum 😂
deletedmom719 Tanya486 bebek tırnak makasıyla kesiyorum bir elini keserken diğer eline oyuncak veriyorum o şekilde duruyor. Eğer çok derinden kesmeye korkuyorsanız önce makasla çok küçük şekilde kesip sonra törpüleyin zamanla kesmeye alışıyor insan
Deletedmom388 Tanya486 Bebekler için olan tırnak makasıyla kesiyorum.evet biraz kıpırdanıyorlar zor oluyor ama sakin bir anında oyuncaklarla oyalayarak ve müzik açarak falan bir şekilde çabucak halletmeye çalışıyorum☺️
Arasannesi Tanya486 bebek tırnak makasıyla kesıyorum henuz 41 gunluk zaten zayıf tırnakları.ufak ama cabucak alınıyor ucundan cokta zor olmuyor yanı.ne zaman uzadıgını gorursem ozaman kesıyorum yuzunu cızmesıne musade etmeden