_thealparslan_ Derin1811 4.aydan sonra kundaklamayo önermiyor doktorlar artık dönebildikleri için tehlikeli diyorlar bi araştır istersen
babyandmomy Derin1811 ben yaptım bi süre sonra baktım çocuk çok rahatsız görünüyor kıyamadım açtım 🤷♀️😊
Sidipo Derin1811 benim bebegim 3 aylık kundak yapıyorum 7 8 saat uyuyor kundak yaomadgm zamn 10 dkkada bir uyanio elleri yüzünde Allah ksmet ederse 8 9 aylıga kadarda yapmayı düşünüyorm
Deletedmom245 Derin1811 biz de 5 aylığız bende hiç kundan yapmamışken şu sıra mecbur kundak yapıyorum emziğini çıkarıp uyanıyor sonra saatlerce ağlıyor sakinleşmiyor. Sadece geceler yapmıyorum dönüyor belki sorun olur diye
zehrasongul Deletedmom245 Meraba kızlar 1ay 20gunluk kızım var anne sutu verıyorum ama bazı zamanlar doyöadını hıss edıyorum kayınvaldem kecı sutu verelıö dıyor ama ben korkuyorum bısey olur dıye aranızda kecı sutu veren oldumu
2lokummannesiii Derin1811 yarım kundaktan zarar gelmez. Oğlum beş buçuk aylıkken yarım kundağı da istemedi. Kendisi bıraktı. Eğer yapmasaydım asla uyumuyordu.
neon12 Derin1811 yapmaa kundak ztn zararlı ki cocuk büyümüş gazını fln ayaklaryla attrmasını engellersin kundakla
Derin1811 Limonkus ben kundaği aciyor diye yapmiyordum kendini uyandirmaya basladi saat başi uyanio geceleri bende tekrar kundak yapayim dedim 3 saat uyudu
Limonkus Derin1811 evet kundakla çok güzel uyuyorlar bence yapmaya devam edin o kendi bırakır zamanla
Zeynept Derin1811 6 aya geçiyoruz. Uykusu normal bu aralar gece uyanmaları oluyor hiç uyumamış gibi uyanıyor. Bende öyle çok uykucu olmadığım için 1-2 saat yorup sonra tekrar uyutuyorum