Busradonder tubabdullah sürekli emziro kanallar açılır tekrar benimde bebeğim tek göğsümü emiyordu diğerini almak istemiyordu o göğsüm küçüldü süt azaldı ama bırakmadım sagdım devamlı emmedigi için. Şuanda şükür onuda emmeye başladı sütüm geliyor artık
Annesininpamuguzeynepelif tubabdullah süt sağdıkça artar sağmaya devam edin, sağmazsanız vücudunuz ihtiyaç yok diye hiç üretmez, eğer bitersede mecbur mama takviye, ek gıda vs..Sütü arttıran yöntemler var, benimde 6 aylık olacak ,beninde azaldı gibi, inşallah kesilmez..
Serapamir tubabdullah bence sağmaya devam et sağdıkca çoğalıyor göğüse uyarı veriliyor çünkü süt salgılanması için:)
tubabdullah Annesininpamuguzeynepelif sağmak beni çok yoruyor, bebeğim çok huzursuz gün içinde zaten çok yoruluyorum
Annesininpamuguzeynepelif tubabdullah bende aşırı yoruluyorum, hatta dolapta sütüm bitmiş az önce aşırı panik oldum, eşime patladım, yardımcı olmuyosunuz ev işi yapmaktan süt sağamadım diye, çok iyi anlıyorum ama mecbur tamamen kesilene kadar devam etmeliyiz bebeklerimz için😔😓😓