Asellim Kızlae merhaba artık kahvaktıda zeytın yemekten sıkıldım badem sütü kullanabilirmiyim deneyen varmı acabaa ?
Deletedmom277 Asellim ben denememiştim ama alerji testinde bademe negatif çıkınca direk kızım da denemiştim alerjisi yoktu. Ceviz fındığa alerjisi var hemde yüksek derecede , badem fıstığa yok mesela
Mervea Asellim badem sütünü kullandım tariflerimde direk içmedim alerjiniz yoksa bademe deneyebilirsiniz
eylulvari Asellim denemeden bilemezsiniz mesela biz kuruyemişi kesmiştik direk ve diyeti 6 ayı boyunca hiç tüketmeemiştim şimdi hepsini tüketiyorum. kendinizde 5 gün arttırarak deneyin.
Elfeda Deletedmom277 kaç aylıkken yapılyo alerji testi bende gün içinde yumurta ve et tükettim sonra yüzünde kırmızı lekeler çıktı ishal oldu 2 güne geçti ama ve çok huysuz alerjiden şüpheleniyorum
Minik2589 Elfeda 6.aydan önce deri testi ve kan testi yapılmıyor ,kaka da kana bakılıyor …bizde 6ayi bekledik o vskite kadar dr.onerileriyle devam ettik…
Minik2589 Elfeda ilk başta şüphelendikleri şeyleri yemeyi kestiriyorlar zaten , önleminizi almış olursunuz..
Elfeda Minik2589 inşallah kısa sürede geçer bizde doktora yüzünü gösterdik kırmızılığını fito krem kullanın geçmezse gelin dedi
Minik2589 Elfeda inşallah gecer 6ay oldu bizimkisi kullanmadığımız krem kalmadı sanırım ,artık geçsin diye bekliyorum …
Elfeda Minik2589 bizim kullandığımız krem geçirdi hafif çıkıyo tekrar gidiyor sizde deoluyomuydu bu konuda bilgisizim o yüzden soruyorum merak da ediyorum
Minik2589 Elfeda kortizonlu mu kullaniyosunuz ,nemlendirici mi?? Vücudu ve yuzunde var baya ağır geçiyor ,egzaması artiyo ,bı yer geçiyor başka yerden oluşuyor.gecmiyir malesef …
Elfeda Minik2589 rabbim acil şifalar versin krem kortizonlu değil fito krem ortalık kötü hastaneye gidemiyoruz