Ebruuuuuu Kızım 12 günlük, emiyor memede uyuyor gazını çıkarırken geri uyanıyor. Bir daha emmek istiyor sonra bir daha gazını çıkarırken uyanıyor. Çok emince bu sefer kusuyor, beşiğe koyunca uyumuyor. İlk bebeğim gerçekten ne yapıcağımı şaşırdım🤦♀️
Ironsides Ebruuuuuu 8 ayligiz hala ayni soruyu soruyorum NEDEN UYUMUUYOOOR🤕 💕ilk baslarda oyle olmasi normal canimm sabrett
Drycyln Ebruuuuuu selam 21 günlük kızım var aynı sorun bizde de vardı. Gazını çıkardıktan sonra çok aranmiyorsa ve doydugundan eminsem yarım kundak yapıp başı yukarı da kalacak şekilde elimde tutuyorum asla sallamıyorum bu şekilde uyuyor derin uyuyunca da yatağına koyuyorum . 😊 dik tutunca kusması da olmuyor 😊
Didem52miray Arkadaşım en zor zamanlardasin Rabbim kolaylık versin aynı durumaydik suan 45gunluk oldu ancak düzeldi. Sabır biraz ,inan okadar zayıfladım ki 🤣 beni gören ne oldu sana diyor. Memede uyumaya alışıyorlar birde gazını alınca da tam geri dalmasını bekle. Gerci her halikalde uyanıyorlar 🤣😭😭
Ebruuuuuu Didem52miray Bende çok zayıfladım resmen yemek yemeğe vakit bulamıyorumki, özellikle gece oldu mu daha çok sıkıntıya giriyoruz hiç geçmicekmiş gibi😔
Ironsides Ebruuuuuu amin canım bu boyle.gidecek deme zamanla duzene girecek yeri gelecek o duzen bozulacak ve inan okadar degecekki her anini birlikte yasamak muhtesemm otesi Sen modunu yuksek tut guzel anne💕
Didem52miray Ebruuuuuu ınanıyorum arkadaşım yemek ypcaksinki yiceksin. Çok zor zamanlar inşallah bian önce düzelir. Biz daha yeni yeni düzene giriyoruz. Yanında yardımcı olmaması çok kötü. Benim birde 9yasinda oğlum var ,kendi Kendine birşeyler yapip yiyordu yavrum 🥴 kucağımda bebekle yemek yaptigim zamanlar var şimdi bile .