MucizemGeldi Arkadaslar e bebekten hipp in kasik mamalarindan aldim bugun kargo geldi kullaniyim dedim saat 11 bucuk gibi Elmali sutlu iyi geceler yazani yedirdim ogluma ama saat 4 e geliyo hala ayktayiz bize ters tepti bu mama neler oluyoooor 🤷🏻♀️
YazCilegi MucizemGeldi Uykuyu getirmiyor ki mama 😬 yazdıklarınızdan ben böyle anladıgınızı düşündüm. Yanlıs anladıysam düzeltin lütfen
G_ADAN MucizemGeldi bende dün alıp yedirdim 12 de yedirdim 4 de mama yemeye kalktı. Mama yediğinde de böyleyapıyodu hiç biey anamadım
Betull MucizemGeldi evet canm gece daha tok tuttugu için bebekler daha az kalktıgı için gece maması deniyor sizinki farklı durum olmuş :)
teachersrn MucizemGeldi bebeğinize akşam 8den sonra süt ya da formül mama harici bişey vermeyin o kadar geç saatte katı gıda hazmı çok zor bebekler için, rahatsız etmiştir muhtemelen o yüzden uyuyamamıştır
MucizemGeldi YazCilegi yok uykudan degil de ayakta oldugumuz surece hep emdi 😀 bende dha cok aciktigini dusundum 😂 ya da rhatsiz mi etti acabaa 🤦🏻♀️
Kbr O SaDece bildiğim kadarı ile yok tutuyo o yuzden uyanması azalır Diye Gece verilmesi gerektiği soyleNiyor
Deletedmom444 MucizemGeldi arada oluyor bebeklerde aynı saate kadar ikimiz ayakta kalmisiz dün gece😁benimki hip formül mama olandan içti ama mamadan değil deliriyorlar arada işte .şuan sarhoş gibiyim
MucizemGeldi Deletedmom444 bende bende 😀 O yuzden bugun solugu doktorda alicaz 😂 zaten rota virus asisi icin gitcektik gitmisken şu mama olayini da konusayim
Elifdeniz MucizemGeldi ben içinde şeker olduğu için daha çabuk uyandırdığını duymuştum ama hipp mi emin değilim bi de elma aslında zihin açar niye gece mamalarına koyuluyor hiç anlamıyorum